Blog Lifestyle

Wat heeft 2022 mij geleerd?

Vanaf de zomer 2021 zag ik telkens als ik naar de klok keek 22:22. Dit was bijna dagelijks. Ik begon me af te vragen of het universum mij iets probeerde te vertellen. Ik ging even googlen en zag dat de cijfers 22:22 voor transformatie staan. Na de zomer van 2021 waren er geen hele bijzondere gebeurtenissen meer.

Ik dacht dus dat er in 2022 wel iets heel bijzonders zou gaan gebeuren. Ik bleef ook gewoon 22:22 zien. Nu ik terugkijk op 2022 is er op het oog ook niet zoveel veranderd. Maar wanneer ik goed kijk heeft deze transformatie zich voornamelijk binnen in mij afgespeeld.

Misschien is dat omdat ik veel meer met mijn aandacht naar binnen ben gekeerd, de afgelopen 2 jaar. Corona en de verhuizing naar Limburg hebben daar op een positieve manier aan bijgedragen. Ik kreeg letterlijk alle ruimte en tijd om dat te doen.

Waar het in 2020 vooral ging om trauma-erkenning en het loslaten van mijn oude leven in Rotterdam, ging het in 2021 juist om weer meer in mijn kracht te staan als (nieuwe) moeder van 4 en vrouw in ons nieuwe leven hier. In 2022 stond het vinden van mijn authentieke zelf centraal. Wat en hoe wil ik het nog? Misschien vind je het dramatisch maar inderdaad ik sta stil bij hoe ik deze laatste 40 jaar (als ik geluk heb) ga doorbrengen op aarde. Ik heb er al bijna 41 jaar opzitten en zou de rest graag gezond, fit en gelukkig willen doorbrengen.

Dit jaar stond dan ook in het teken van:

  • Ontdekken wat mijn waarden zijn en wat ik echt belangrijk vind.
  • Ontdekken wat mijn window of tolerance is. Wanneer voel ik mij op mijn best? Bijvoorbeeld wanneer er een bepaalde structuur in mijn leven is.
  • Selfcare en selflove: echt voelen wat ik nodig heb en mezelf het ook gunnen en geven in de vorm van mindfull ritueeltjes.
  • Overwinnen van mijn angsten zoals alleen met mijn paard Smokey op stap gaan en rijden op mijn jonge paard Enya.
  • Leren vertrouwen op mijn intuïtie en heldervoelendheid.
  • Manifesteren van mijn dromen en het leven dat ik wil.
  • Hoe ik een positieve bijdrage kan leveren aan het leven van anderen en de wereld.

Er staan nog zoveel dingen te gebeuren persoonlijk maar ook businesswise en ben zo enthousiast als ik eraan denk dat ik er nu echt mee aan de slag ga allemaal. Ik ga niet meteen alles verklappen maar op @fionaharry8 en @lommstead op instagram kun je het een beetje volgen en in mijn blogs komen de thema’s zeker ook voorbij. Wil je echt inside information en snel op de hoogte zijn van de evenementen die ik volgend jaar ga organiseren. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

2 reacties

  1. Je motiveert mij om ook beter te kijken naar de keuzes die ik maak met mijn voeding, mijn tijd en de mensen die ik om me heen heb. De laatste jaren in mijn leven wil ik ook zo comfortabel als mogelijk leven en daar moet ik nu voor gaan zorgen.

    1. Dank je wel! Fijn, dat ik je heb kunnen motiveren. Dit is precies waarom ik deze blog ben gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk

[instagram-feed]