Ik ben Fiona. Ik ben 41 jaar en getrouwd met Onno. We hebben samen 4 kinderen. Pippa (13), Liam (10), Skylar (7) en Declan (1). Drie jaar geleden zijn wij vanuit Rotterdam verhuist naar een klein dorpje in Noord- Limburg. We wilden graag landelijker en natuurlijker leven en onze paarden aan huis hebben.

Ik ben een doorgewinterde social worker met meer dan 18 jaar ervaring met verschillende doelgroepen en individuele begeleiding maar in het bijzonder de gehandicaptenzorg en LVB jongeren doelgroep. Tegenwoordig ben ik een SAHM (stay at home mom) en heb ik besloten om mijn aandacht en energie te storten op mijn eigen special needs gezin. Liam heeft het rubinstein taybi syndroom en Skylar is neurodivergent. Maar volledig SAHM zijn is ook niks voor mij. Ik ben graag bezig en wil behalve voor mijn gezin ook iets betekenen voor anderen en de wereld.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat het alleen mogelijk is wanneer ik er ook voor mezelf ben. Ik ben er voor mezelf wanneer mijn mind, body en spirit in balans zijn en ik vanuit mijn eigen kracht leef. Niet zoals anderen het willen of gedreven door wat anderen vinden maar puur vanuit dat wat goed voelt voor mij. Yoga en meditatie hebben mij geholpen om het roer om te gooien en het leven te creëren waar Onno en ik al jaren van droomden.

Lommstead is de plek die we gemanifesteerd hebben en de plek die ons de mogelijkheid biedt om daar waar we van houden en in geloven te delen met anderen.

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk special needs moeders te inspireren en te empoweren om de lifestyle te creëren waar zij van dromen en te investeren in selfcare waardoor ze beter opgewassen zijn tegen de uitdagingen die het zorgen voor een special needs gezin/kind met zich meebrengt.

[instagram-feed]