Hey hallo! 

Super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Wees welkom!

Een beetje over mijzelf…..

Ik ben Fiona. Ik ben 43 jaar en getrouwd met Onno. We hebben samen 4 kinderen. Pippa (2008), Liam (2011), Skylar (2015) en Declan (2021). Wij zijn een groot gezellig en zorgintensief gezin. Liam heeft het Rubinstein Taybi syndroom en Skylar is neurodivergent.

In 2019 zijn wij vanuit Rotterdam verhuist naar een klein dorpje in Noord- Limburg. We wilden graag landelijker en natuurlijker leven en onze paarden aan huis hebben.

Ik ben yogadocent, gewichtsconsulent en ayurvedisch coach en heb een Bachelor in Social Work (Bsw).

Samen met mijn man run ik Lommstead, een kleinschalige paarden pensionstalling en vakantieaccommodatie voor mensen die graag de rust en de natuur opzoeken. Voor meer info hierover bezoek onze instapage lommstead.

Op mijn website schrijf ik over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, yoga- en ayurvedische leefstijl voor vrouwen die door zorgtaken of/en veeleisend werk zichzelf uit het oog dreigen te verliezen of al hebben verloren. Voor vrouwen die bewuster en gezonder willen leven in flow met zichzelf (self-love) en de natuur.

Deze website is voor jou als je:

  • Een bewuste en gezonde levenstijl nastreeft.
  • Je bezighoudt met duurzaamheid en milieubewust leven.
  • Je open staat voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling.
  • Je naast de zorg van kinderen en/of een veeleisende baan tijd wilt maken voor jezelf.
  • Geïnteresseerd bent in een begeleidingstraject waarbij we alle facetten van jou leven onder de loep nemen en een haalbaar plan maken om jouw doelen te bereiken.
  • Met yoga wilt starten in midlife of simpelweg een beginner bent.
  • Minder stress en burn-out wilt ervaren en je draagkracht wilt vergroten.

Hoe het begon..

Mijn blog bestaat al sinds 2016 maar eigenlijk ben ik pas in 2022 meer gaan bloggen. Ik was net klaar met mijn yogateachertraining en wou graag mijn eigen yogajourney delen en hopelijk along the way anderen inspireren om bewuster en gezonder te gaan leven. Hier schreef ik een blogartikel over.

Daarnaast bedacht ik mij dat ik nog veel meer expertise en ervaringen heb waarmee ik jou kan helpen en zo breidde ik mijn content uit en werk ik momenteel aan mijn diensten.

Groepslessen kunnen intimiderend zijn voor beginners, mensen die al wat ouder zijn, mensen die minder/niet flexibel zijn, mensen met een andere bottenstructuur of anatomie, mensen met blessures, mensen met extra vet en/of mensen van kleur. Zelf viel ik de afgelopen jaren in een of meerdere van deze categorieen en ben ik van mening dat een sterke homepractice met 1 op 1 begeleiding misschien wel waardevoller kan zijn dan het beoefenen van yoga in een studio/sportschool.

Ook als je liever zelfstandig aan de slag gaat vind je op mijn blog inspirerende artikelen met tips die jou kunnen helpen op jou journey naar een bewust, gezond en fit leven.

Heb je vragen dan kun je altijd reageren onder een blogartikel, een vraag stellen via het contactformulier of mij een dm sturen op instagram. Vind ik leuk!!

Ben je benieuwd naar mijn 1 op 1 programma? Volg mij dan op instagram en/of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan ontvang je elke maand exclusieve tips, aanbiedingen, persoonlijke verhalen en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Veel lees plezier!

[instagram-feed]